La trobada de les àvies andaluses de La Sexta i el regidor de Berga Oriol Camps

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La trobada de les àvies andaluses de La Sexta i el regidor de Berga Oriol Camps

Les àvies andaluses del programa de La Sexta, ‘Bienvenidas al norte’, van visitar Berga en el primer episodi. Van passejar pel centre de la ciutat, van visitar alguns comerços i, fins i tot, van tenir l’oportunitat de conèixer el regidor d’Urbanisme, Oriol Camps (CUP).

Durant la conversa a les oficines de l’Ajuntament, les àvies i Camps van discutir sobre les formes en què es va celebrar el referèndum de l’1 d’octubre i les càrregues policials que va propiciar. Les àvies consideraven que es tractava d’un referèndum il·legal, i Camps va etzibar-los una contra-pregunta: “I no és il·legal enviar la Guàrdia Civil perquè reparteixi a tort i a dret?”[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X