El president del Parlament, Roger Torrent, seurà al balcó de l’Ajuntament a la Patum completa de la nit de diumenge

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà el convidat estrella d’aquest diumenge a la nit, als actes de la Patum completa. Torrent encapçala una llista de convidats on també hi ha noms com el d’Albano Dante Fachín, Damià Calvet, Míriam Sort o Aurora Madaula. També hi haurà 8 familiars de presos o exiliats: tres membres de la família de Joaquim Forn, un altre de la família de Meritxell Serret i quatre membres de la família de Raül Romeva.

Serà al vespre, hores després que aquest migdia segués a la llotja patumaire el president de la Generalitat, Quim Torra. La llista completa d’autoritats que seuran al balcó aquest diumenge a la nit és aquesta:

Roger Torrent – President del Parlament de Catalunya

Damià Calvet – Conseller de Territori i Sostenibilitat

Míriam Sort – Directora de Territori i Sostenibilitat a la Catalunya Central

Aurora Madaula – Diputada de Junts per Catalunya

Albano Dante Fachín – Polític i activista

David Elvira – Director del Servei Català de la Salut

Marta Chandre – Gerent de la Regió Sanitària Central

Maria Asunsión Gil – Cap del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona

Maria Trilla – Cap del Servei Territorial de Trànsit de Lleida

Josep Colilles – Alcalde de Casserres

Josep M. Altarriba – Alcalde de Puig-reig

La Patum completa d’aquest diumenge servirà per tancar les festes de Corpus. Entre els plats estrella del menú de final de festa hi ha els dos darrers salts de plens del 2018. També servirà perquè en el tercer i el quart salt una cinquantena de persones seguin al balcó de l’Ajuntament com a guanyadores del sorteig públic que va fer l’Ajuntament fa unes setmanes.

X