Quim Torra, al Llibre d’Honor: “Gràcies, Berga, per ser-hi sempre i per ajudar a aconseguir la nostra llibertat”

El president de la Generalitat, Quim Torra, és un dels convidats a la Patum de Lluïment d’aquest diumenge al migdia. Ha arribat a Berga pels volts de 2/4 d’11 del matí i ha assistit a l’ofici de Corpus, a l’església de Santa Eulàlia. Després ha encapçalat la comitiva d’autoritats locals, juntament amb l’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, en la sortida de missa. Arribat a l’Ajuntament, Torra ha escrit en el Llibre d’Honor de Berga i ha rebut una careta de ple per part de l’Ajuntament.

El president de la Generalitat ha llegit el que ha escrit al llibre, just després de fer-ho. Torra hi ha promès “treballar per fer possible el que els ciutadans van votar l’1 d’octubre: un Estat independent en forma de República“. També ha donat les gràcies a la ciutat: “Gràcies, Berga, per ser-hi sempre i per ajudar a aconseguir la llibertat”.

La sortida de Torra al balcó de l’Ajuntament no ha passat desapercebuda per la plaça, que ha esclatat amb aplaudiments i càntics. El més sonat: “Llibertat presos polítics”. Torra, des del balcó, ha acompanyat l’ovació amb aplaudiments i sumant-se al càntic.

A banda del president de la Generalitat, aquest migdia també són al balcó de l’Ajuntament el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, i un familiar de la consellera exiliada Meritxell Serret.

quim-torra-sortida-ofici-berga-patum

X