Especial

Com escollir l’agència de SEO més adient?

Com escollir l’agència de SEO més adient?
Una de les claus de l’èxit en el posicionament consisteix en treballar amb els millors professionals

Cada vegada hi ha més empreses que se n’adonen de la importància que té ocupar un bon lloc als resultats de buscadors com Google. És per això que la inversió en posicionaments web va en augment. Tot i això, és molt important saber com i a on fer-ho per tal d’obtenir els resultats esperats. Sovint no ens podem dedicar a fer SEO, per tant s’imposa triar una agencia que s’encarregui de desenvolupar una bona estratègia.

Quines són les claus per escollir l’agencia? A Kdosd.com ens apunten les més rellevants.

Que siguin professionals amb experiència

És força obvi, però el primer que s’ha de buscar en una agencia és que sigui professional. Un equip format per experts amb experiència en estratègies de posicionament i que coneguin les diferents àrees en les que es pot treballar.

El SEO no és una tècnica, sinó un conjunt d’elles. Per això, ni fan falta totes, ni funcionen igual en tots els casos. A més, els canvis en el món dels buscadors són molt freqüents, un fet que només un professional té en compte a l’hora de planificar i desenvolupar un objectiu.

Estic amb tu

Que sàpiguen desenvolupar una estratègia

Hi ha qui creu de manera errònia que el SEO consisteix en aconseguir els primers llocs en els resultats d’una recerca. En realitat es tracta de molt més que això, ja que s’ha de tenir molta cura, no només de les paraules clau que es volen posicionar, sinó també de l’estructura de la pàgina, el tipus de contingut i fins i la competència. També es necessita conèixer l’audiència, veure en quines xarxes socials funcionen millor les accions i monitoritzar de manera adient cadascuna d’elles per veure quines necessiten millorar. Per això, a l’hora d’escollir una agència de posicionament s’ha de buscar una que desenvolupi una estratègia completa, a més, que es pugui adaptar immediatament cada vegada que els canvis marquin un nou rumb.

Una agència que ofereixi un servei integral

Ampliant el punt que hem destacat abans, el SEO és només un dels elements amb els que una empresa es posiciona. Per això s’ha de buscar una agència capaç d’oferir serveis diferents, segons quina sigui la fase en que es troba el projecte. Una agencia de publicidad Barcelona que conegui els secrets del posicionament natural i de pagament, l’ús dels enllaços per atraure l’audiència, crear nous continguts de qualitat que aportin alguna cosa per mantenir l’atenció dels lectors, o mostrar informes amb els resultats que siguin fàcils d’interpretar.

Que sàpiguen explicar les coses d’una manera senzilla

Hi ha suposats experts que utilitzen paraules tècniques complexes, com si d’aquesta manera la gent penses que hi entenen més que ningú. No obstant, els autèntics experts són aquells capaços d’explicar-ho tot d’una manera que qualsevol persona ho pugui entendre, ja que això demostra que realment saben de què parlen.
Si una agència és incapaç d’explicar-te el què pots fer per la teva empresa de manera que ho puguis entendre bé, el millor serà buscar-ne una altra. Un autèntic professional mai et crearà dubtes i sempre et respondrà a tot de manera directa i entenedora.

Fuig de les promeses que garanteixen el primer lloc

Hi ha un detall molt important que s’ha de tenir en compte quan es busca una agencia de posicionament. Si algú et garanteix el primer lloc, surt corrent i no miris enrere. El SEO no és una cosa que depengui d’una fórmula màgica, i tot i que és veritat que determinades accions et poden fer pujar posicions, ningú et pot garantir que passis a ocupar el primer lloc en les cerques, ni que mantinguis aquesta posició si ho aconsegueixes.

Treballar amb una agència SEO professional és fonamental si vols tenir èxit a l’hora de millorar la teva presencia. Tingues en compte aquests aspectes i podràs escollir de manera encertada.

Article patrocinat

Comentaris