Trenquen la porta de vidre de la botiga Orange de Berga i hi entren de matinada

Uns vàndals han entrat aquesta darrera matinada de diumenge a dilluns a la botiga Orange de Berga, al bell mig del carrer Major. Aparentment, la caixa registradora estava intacta i, a hores d’ara, els propietaris de l’establiment estan fent recompte de material per descartar qualsevol tipus de robatori. Els vàndals han forçat la porta del magatzem interior però tot apunta que no han aconseguit obrir-la. El pany ha quedat molt malmès i, de moment, els agents no han pogut entrar dins per comprovar si tot està en ordre.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan passaven pocs minuts de les 2 de la matinada i s’han desplaçat immediatament al lloc dels fets. Segons han explicat a l’Aquí Berguedà, s’han trobat la persiana exterior i el vidre interior forçats i els productes de l’interior de la botiga remenats.

Ara per ara no hi ha detinguts. Malgrat tot, des de la matinada, els agents estan prenent declaració a testimonis del veïnat que diuen haver vist persones i analitzaran les imatges que puguin haver enregistrat les càmeres de vigilància de la zona.

X