PLAY

Cacen un cotxe fent la rotonda del passeig de la Pau de Berga en sentit contrari

Cacen un cotxe fent la rotonda del passeig de la Pau de Berga en sentit contrari

Cacen un cotxe fent la rotonda del passeig de la Pau de Berga en sentit contrari

La rotonda del passeig de la Pau, al costat de la benzinera BP, està en obres. Els operaris han tallat l’accés a la glorieta des de la carretera de Sant Fruitós, de manera que només s’hi pot transitar per anar des del carrer Pere III fins a la sortida de la carretera de Sant Fruitós, vorejant la BP.

La restricció -provisional, mentre durin les obres- no ha estat gaire ben encaixada per alguns conductors. Fins i tot, un d’ells s’ha negat a buscar una alternativa i ha fet la rotonda al revés, des de la BP fins a agafar el carrer Pere III. Per sort, no s’ha produït cap accident. Això sí, l’Aquí Berguedà l’ha ben enxampat.

WhatsApp Image 2018-06-15 at 13.21.47
Estic amb tu

Circulació Passeig de la Pau rotonda

Comentaris