Els Castellers de Berga completen tres castells de 7 en una diada ràpida i sense incidents a Centelles

Tres castells de 7 més al sac. Els Castellers de Berga han fet aquest cap de setmana una diada molt sòlida a Centelles, compartint plaça amb dues colles veïnes: els Sagals d’Osona i els Xerrics d’Olot. En la diada, els berguedans van descarregar un 4 de 7 molt estable, un 3 de 7 amb agulla molt estable i un bon 3 de 7 en última ronda.

Per la seva banda, els amfitrions, els Sagals d’Osona, van despuntar, tal com es preveia: van descarregar un 3 de 8, un 4 de 8 i un 4 de 7 amb agulla. Els Xerrics d’Olot van completar tres castells bàsics de 6 en una diada ràpida, sense peus i intents desmuntats, ni tampoc caigudes.

La de Centelles és l’única actuació dels Castellers de Berga aquest juny. Les properes actuacions ja seran la primera quinzena de juliol. La colla actuarà com a amfitriona al Berguedà en dues ocasions: el dia 8, a Bagà; i el 14, a Berga, en la diada del 6è aniversari. Abans però, els Castellers organitzaran La Contracorrent, la cursa d’obstacles que enguany s’emmarca dins els actes de la Carlinada, el proper 30 de juny.

X