La Farsa brilla i omple el teatre de Berga amb “El diari d’Anna Frank”

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La Farsa brilla i omple el teatre de Berga amb ‘El diari d’Anna Frank’

Les dues representacions d’“El diari d’Anna Frank” del dissabte 16 i el diumenge 17 de juny han estat un èxit. L’Agrupació Teatral la Farsa ha portat a escena una obra plena d’humanitat, amb una desena d’actors damunt l’escenari i amb Laia Tor, de 13 anys, interpretant el paper protagonista de manera brillant.

La propera obra de La Farsa serà “El foc de les ginesteres”, a la tardor. Aquesta obra de Josep Maria de Sagarra ja havia estat interpretava per l’agrupació l’any 1977.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1lZ7sqfDi3A&feature=youtu.be”][/vc_column][/vc_row]

X