Especial

Quins passos has de seguir per trobar la casa dels teus somnis i treure-li el màxim de profit

Quins passos has de seguir per trobar la casa dels teus somnis i treure-li el màxim de profit
No és fàcil trobar la casa dels nostres somnis, i és que evidentment estem parlant d’un habitatge on ens hi hem de trobar còmodes, segurs i que a més tinguem a la nostra disposició tots els serveis i accessibilitat que sempre hem desitjat.

Per tal de poder trobar la casa dels nostres somnis és molt important analitzar alguns aspectes clau i fonamentals que ens permetin dur a terme un procés mitjançant el qual ens assegurem que realment es tracta de la casa dels nostres somnis, la que serà la nostra propera llar, a més que haurem de comprovar que compleixi amb tot el què li exigim, i una vegada tinguem això garantit, serà important assegurar-nos la seva compra, aconseguint, d’aquesta manera, sentir-nos totalment satisfets una vegada entrem per primera vegada a on serà la nostra nova llar.

Troba la casa dels teus somnis

En primer lloc és molt important trobar quina serà la casa dels nostres somnis, tot i que segurament ja tindreu alguna idea al cap, és molt important fer un cop d’ull a les diferents alternatives que teniu a la vostra disposició per a poder-vos inspirar i, en definitiva poder trobar una casa que realment s’adapti a les vostres necessitats i que es trobi en un entorn que resulti agradable per a tota la família.

En aquest sentit us aconsellem que tingueu en compte la possibilitat de comprar casas vilanova i la geltrú, on també tindrem a la nostra disposició diferents habitatges a mà de la immobiliària de luxe Lucas Fox, aconseguint d’aquesta manera poder gaudir d’una casa totalment adaptada als nostres gustos i necessitats, i, evidentment, amb tots els serveis que haurem de necessitar.

Estic amb tu

Assegura’t que es troba en perfectes condicions

També és molt important assegurar-nos que la nostra nova casa es troba en perfectes condicions, això vol dir que haurem d’estar atents a les instal·lacions així com a la presència de plagues, cosa que pot passar sobretot si es tracta d’un habitatge que ha estat tancat una temporada degut a que els seus propietaris es trobaven absents.

De tota manera, tant si sou futurs propietaris com si sóu administradors de finques immobiliàries i us voleu garantir una presència perfecta a totes les vostres propietats, a través de FastControl tindreu la possibilitat de controlar totes aquestes plagues de la manera més efectiva que existeix fins ara.

Prepara el contracte d’arres per a reservar el dret a compra

Un altre pas que s’ha de dur a terme és la signatura del contracte d’arres. O sigui, si ja hem trobat la casa que ens interessa i ens volem assegurar que legalment podrem disposar de la mateixa i evitar que ningú s’avanci mentre duri tot el procés, és imprescindible que tingueu a la vostra disposició aquestes plantillas para el contrato de arras amb les que podreu tenir les garanties de que l’habitatge sigui només per a vosaltres.

Evidentment és la millor forma de tenir la garantia de que no perdrem la compra de la casa, de manera que si tenim a la nostra disposició la plantilla necessària, en pocs minuts haurem aconseguit fer valer aquest dret de manera efectiva.

I no t’oblidis de poder gaudir de tots els serveis que tens al teu voltant

Un altre aspecte molt important a l’hora d’entrar a viure a la nostra nova casa és la possibilitat d’aprofitar tots els serveis existents al voltant de la mateixa. Per exemple, si tenim pensat comprar un habitatge a Chiclana, el millor que podem fer és contactar amb la inmobiliaria novo sancti petri que s’encarregarà de posar a la nostra disposició un ampli ventall d’alternatives entre les que hi trobarem la llar perfecta.

A més, també us ajudaran a conèixer tots i cadascun dels serveis i zones d’interès. En aquest cas podreu conèixer indrets fantàstics com la platja de la Barrosa, el Parque Natural de la Bahía de Cádiz, la platja de Camposoto i un pilot de punt d’interès amb els que podreu treure el màxim partit a la vostra nova residència.

Article patrocinat

Comentaris