Especial

Avantatges de comprar continguts online

Avantatges de comprar continguts online

Les noves tendències de compra apunten als continguts online. Aquesta pràctica té associada a una llarga llista d’avantatges que has de conèixer:

Compra qualitat: Les agències que es dediquen a la venda de continguts online cuiden la qualitat fins el darrer detall. Solen tenir a la seva disposició un equip de redactors i d’editors que donen forma als textos i continguts audiovisuals per atraure al client potencial. Tots aquests continguts han de passar per diversos filtres abans d’arribar al seu objectiu, de manera que podem estar segurs que compliran amb tot el què les companyies necessiten.

No és el mateix redactar continguts per a una pàgina web dedicada a la venda de productes infantils que per a una casa d’apostes on cal promocionar el seu Código Del Bono Unibet 2018 per posar dos exemples.

Permet estalviar recursos: El fet de comprar continguts online normalment implica el pagament mensual d’aquest servei, en base a una tarifa ja establerta i per a un nombre d’articles sol·licitats. Al no haver-hi producte físic suposa l’estalvi de molts diners en el tractament del mateix i en l’enviament. També s’estalvia temps, ja que les hores de treball que es requereixen per crear aquests continguts, no suposen cap problema a l’hora de mostrar-los en línia. D’aquesta manera cada membre del staff es dedicarà a feines que li resultin més rellevants.

Estic amb tu

Continguts variats: Les empreses i agències especialitzades tenen capacitat per produir continguts molt variats, com poden ser entrades a blogs, descripció de productes per a una botiga online, llibres digitals (eBooks), infografies, vídeos promocionals, frases publicitàries, continguts exclusius per a compartir a través de les xarxes socials, etc…

En general, tot allò que sigui susceptible de generar visites i guanys, independentment de la plataforma que s’utilitzi per entrar-hi.

Contingut evergreen: El contingut evergreen és el que canvia molt poc o gens amb el pas del temps i per això requereix una actualització mínima. Un bon exemple d’això poden ser els tutorials, les receptes de cuina, els articles de cultura general, etc…

Aquesta informació ens ajuda a generar trànsit web, a més de consolidar una base fidel de lectors que seran capaços d’aprofitar el contingut amb el pas del temps.

Complir amb els criteris del posicionament SEO: A més, els continguts online esta optimitzats per a complir amb el posicionament, i això els ajuda a ser més competitius en un món on precisament no hi faltarà la competència.

Compra continguts online i t’adonaràs de la gran quantitat d’avantatges que comporten.

Article patrocinat

Comentaris