Mor una conductora a Avià, en un sinistre a la carretera que comunica el Molí del Castell i Cal Rosal

La conductora d’un turisme ha mort aquest dimarts al matí a Avià, en sortir de la carretera que comunica el Molí del Castell i Cal Rosal, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’avís s’ha rebut a les 11:57h i l’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 2 de la via, a l’alçada del trencant de Cal Castanyer.

Per causes que s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha picat contra un arbre. Com a conseqüència de la topada, ha mort la conductora i única ocupant del turisme E.R.S, de 53 anys i veïna d’Avià.

Arran de la incidència, s’han mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat el servei de suport psicològic.

WhatsApp Image 2018-07-24 at 14.27.31

WhatsApp Image 2018-07-24 at 14.33.33

 

 

 

 

L’arbre contra el que ha xocat el turisme. JAUME FÍGULS

WhatsApp Image 2018-07-24 at 14.30.20

Venia de Cal Rosal, en direcció cap al Molí del Castell – Avià. JAUME FÍGULS

X