Josep Lara viatja a Brussel·les per agrair la Creu de Sant Jordi a Lluís Puig i Carles Puigdemont

L’alcalde de Guardiola de Berguedà i president de les Nits Musicals, Josep Lara, ha viatjat aquest cap de setmana a Brussel·les (Bèlgica) per agrair personalment al govern a l’exili la Creu de Sant Jordi atorgada recentment a les Nits Musicals de Guardiola de Berguedà.

Lara ha aprofitat el retorn de Carles Puigdemont a Bèlgica i la trobada amb els consellers a l’exili i l’actual President, Quim Torra, per mostrar-los el seu agraïment pel distintiu, en nom de totes les persones implicades en les Nits Musicals.

A Bèlgica, l’alcalde de Guardiola ha pogut conversar amb l’exconseller de Cultura, Lluís Puig, que fa uns mesos va trucar-lo personalment per comunicar-li que les Nits Musicals rebrien el distintiu. El reconeixement, però, no s’ha fet oficial fins aquesta setmana. Lara també ha parlat amb Carles Puigdemont, que ha tornat a Bèlgica després de quatre mesos a Alemanya, i amb Quim Torra, que -com ell- ha viatjat a Brussel·les per rebre Puigdemont.

L’expresident de la Generalitat ha pogut tornar a Bèlgica després de la retirada de l’euroordre contra ell per part de la justícia espanyola. Ara, vol continuar la seva activitat a Waterloo, des d’on vol activar el Consell per la República.

WhatsApp Image 2018-07-28 at 14.07.35