Un camió bolca de matinada a Vilada i talla la C-26 en tots dos sentits de la marxa

Un camió de grans dimensions ha bolcat aquesta matinada de diumenge a dilluns a Vilada i ha obligat a tallar la C-26 en tots dos sentits. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 5.26h però la carretera segueix tallada, ja que el vehicle ocupa tota la calçada. L’accident s’ha produït en el punt quilomètric 156, a pocs metres del trencant per accedir al Molí del Cavaller. Tot i l’aparatositat de l’accident, no hi ha hagut ferits.

El camió ha sortit de la calçada, ha perdut l’estabilitat i ha quedat encallat a la carretera, ocupant tota l’amplada de la via. Immediatament, agents dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc de l’incident i han tallat el trànsit a la C-26, a Ripoll i a Berga.

També s’ha activat tot el procediment per retirar el vehicle de la via: el conductor ha trucat l’empresa, l’empresa a l’asseguradora i l’asseguradora a la grua. Però el vistiplau definitiu no s’ha produït fins a mig matí, que és quan la grua ha pogut començat a treballar en la retirada del vehicle. Es preveu que la carretera segueixi tallada durant tot el matí.

X