Terranova CNC 50

Gironella, Política

David Font vol tornar a ser candidat a l’alcaldia de Gironella

David Font vol tornar a ser candidat a l’alcaldia de Gironella

David Font té la voluntat d’optar a ser l’alcaldable del Partit Demòcrata a Gironella a les eleccions municipals del maig de 2019. L’actual batlle de la població ha anunciat la seva decisió en un escrit al seu blog personal, apuntant que si la gent del partit li fa confiança, es tornarà a presentar “per encapçalar un equip que segueixi treballant cada dia de l’any per fer de Gironella la Vila que tots desitgem”.

Font recalca al text que la “llista de projectes de futur segueix sent més llarga que la de projectes aconseguits” però també que se sent orgullós de la feina feta al llarg dels anys que fa que és alcalde de la seva població: hem endreçat econòmicament l’Ajuntament, hem estat capaços de donar sortida a necessitats del dia a dia i també a projectes de gran abast per a tota la població, i hem prioritzat acompanyar i donar oportunitats als qui més han patit i estan patint les conseqüències de la crisi”.

El gironellenc se sincera i apunta que se sent “amb les forces i l’energia per afrontar un nou mandat que no només serà intens en el vessant local sinó també en el nacional”. “Tenim clar quin projecte volem per Gironella, i el defensaré per continuar-lo fent realitat a partir del 2019” conclou.

Vuit anys com alcalde que l’han vist créixer políticament

David Font i Simon (Gironella, 1980) va accedir a l’alcaldia l’any 2010 a través d’un pacte de govern entre ERC i CiU pel mandat 2007-2011 que preveia que els convergents tinguessin l’alcaldia el darrer any. Font va tornar a ser candidat als comicis de 2011, on va ser reelegit amb gairebé el 60% dels vots i va repetir candidatura a les eleccions del 2015, on va aconseguir la majoria absoluta amb 8 dels 11 regidors del consistori.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Comptabilitat i Finances, actualment també presideix el Consell Comarcal i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. Recentment, també va ser escollit membre de la nova direcció nacional del partit que milita.

David Font eleccions municipals 2019

Estic amb tu

Comentaris