Dues professionals del CAP de Puig-reig fan prevenció de les lesions solars entre els usuaris de la piscina municipal

Dues professionals del CAP de Puig-reig han informat els banyistes sobre les mesures que s’han de prendre quan s’exposa la pell a les radiacions solars. Prop de 300 persones han rebut els consells aprofitant el context de les dates, marcat per les altes temperatures i un índex de radiacions solars elevat.

Les professionals han recordat, entre altres consells, que cal protegir-se adequadament, fins i tot els dies ennuvolats, que s’ha de tenir cura de la data de caducitat del protector que s’utilitza i que cal evitar exposar-se al sol durant les hores centrals del dia. També han aconsellat sobre com usar els diferents tipus de filtre solar, tenint en compte quin filtre és el més adequat a cada pell, remarcant que el protector s’ha d’aplicar 20 o 30 minuts abans de l’exposició al sol i, posteriorment, cada dues hores o després d’un bany. Finalment, també s’ha informat sobre com evitar un cop de calor.

L’Ajuntament de Puig-reig s’ha sumat a la campanya oferint fruita entre els participants per fomentar la hidratació a través d’una alimentació saludable.