La Patum i la seva comparseria, fil conductor d’una nova escape room a Berga

El rescat de la Corona” és el nom de la nova proposta de sala d’escapisme a Berga que tindrà com a protagonista La Patum. El joc ha sorgit de la idea i treball de tres emprenedors berguedans: Jordi Pujals, Joan Fígols i Jordi Salvans, que avui han anunciat que obrirà portes el 7 de setembre.

Els promotors de la sala d’escapisme expliquen que està pensada perquè la gaudeixin no només els berguedans, sinó gent d’arreu del país” per així difondre d’una manera diferent com és la festa. D’aquesta manera, ser expert en La Patum no dóna avantatge a l’hora de resoldre els misteris que es presenten. A més a més, destaquen que la seva proposta serà la primera de temàtica de no terror a la comarca.

La sala estarà ubicada al número 45 del carrer Pere II de Berga, i està pensada perquè es dugui a terme per grups d’entre 2 i 6 persones, tot i que seran flexibles amb els grups on també participin nens. Els promotors esperen rebre l’afluència més gran de visitants els caps de setmana i obren l’opció d’acollir grups escolars entre setmana.

La corona de l’àliga, la gran protagonista

L’escape room segueix el fil d’un greu robatori: quarts de deu del vespre i els aligots denuncien que algú s’ha endut la corona de l’àliga. El principal sospitós és en Pere Mas, un home boig que està obsessionat amb la festa i vol destruir-la. Els jugadors hauran de salvar-la resolent els misteris que es plantegen amb un temps de 70 minuts.

ScapeRoomLaPatum 2Els participants hauran de resoldre misteris per recuperar la corona de l’àliga. LÍDIA LÓPEZ

El joc pretén donar el màxim nivell de fidelitat respecte de la festa, per aquest motiu, del material de la comparseria estan elaborades per Artesania Camps, empresa amb més de cinquanta anys d’experiència fent rèpliques i peces de la festa.

Les setmana vinent obriran les reserves a través del web oficial així com conviden a tots els interessats a mantenir-se alerta de les xarxes socials per trobar noves pistes.

X