Horrorland i Cercs allarguen la seva història d’amor: el parc seguirà als peus de la tèrmica fins el 2022

Quatre anys més. Horrorland seguirà als peus de la central tèrmica de Cercs, com a mínim, fins el 2022. El promotors del primer parc de terror del sud d’Europa han signat un contracte amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà per tenir llogades les set naus del Centre d’Empreses els propers dos anys i dos més de prorrogables.

Climent Vila, un dels pares del parc, ha explicat a l’Aquí Berguedà que la idea és obrir en èpoques puntuals de l’any cada temporada: “Halloween seguirà sent el nostre moment estrella, però farem un calendari per anar obrint més o menys sovint, amb atraccions cada vegada més perfeccionades i espectaculars”.

La primera prova, fora de Halloween, serà aquest Nadal. El parc obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre en una edició especial que aquest mateix dilluns ha esgotat totes les entrades FAST PASS, és a dir, els tiquets que permeten accedir a les atraccions sense fer cua. Mentrestant, el parc de terror de tardor encara el seu últim cap de setmana: el proper dissabte, dia 17, obrirà portes per última vegada després de quinze jornades de pànic i diversió.

Amb el nou acord amb l’Agència de Desenvolupament, el parc del terror seguirà ocupant set de les naus del Centre d’Empreses i més de 3.000 metres quadrats de complex. En total, Horrorland ocupa dues naus de 750 metres quadrats, quatre de 400m2 i una altra de petita, d’uns 200m2. Sobre l’entorn del parc, Vila -que és de Berga- ha dit que és “pràcticament immillorable” i s’ha desfet en elogis cap a l’alcalde de Cercs, Jesús Calderer: “Va creure en nosaltres a cegues. Ara que tothom ha vist que el parc va bé pel municipi i la comarca, i que atrau famílies de tot Europa, creiem que es mereix que ens quedem aquí”.

X