Puig-reig llança #CreemPuigreig, un eslògan que l’Ajuntament utilitzarà per visibilitzar tot el que es fa al poble

#CreemPuigreig. Amb aquesta etiqueta, el govern de l’Ajuntament de Puig-reig pretén visibilitzar totes les activitats que s’impulsen des del poble amb l’objectiu de crear una marca única i una imatge pròpia. Els regidors han presentat la campanya aquesta tarda a la biblioteca municipal i han fet una crida a un canvi de filosofia: “Volem que la gent pensi en el col·lectiu: crear orgull, pertinença de poble i cultura de col·laboració”, ha assegurat l’alcalde, Josep Altarriba.

El govern, d’Esquerra (ERC), fa un any que treballa en el llançament de la campanya, que en els últims dies ha omplert els carrers de banderoles amb l’eslògan. Per fer tot aquest desplegament i per fer el disseny de la campanya, el govern hi ha destinat una partida de 3.000 euros. Ara bé, un cop en marxa, la proposta no anirà lligada a cap injecció econòmica extraordinària cap al teixit associatiu del poble. “No estem anunciant res quantitatiu. Seguirem col·laborant de la mateixa manera en tot el que fem. La diferència és que ara ho vincularem tot a #CreemPuigreig”, ha dit el regidor Josep Campos.

El govern considera que en els darrers anys s’han impulsat canvis en les activitats del poble que fomenten la participació ciutadana. Per exemple, l’alcalde ha parlat de la consolidació de festes com el Vieer Fest o la Festa de la Novel·la Històrica gràcies a l’organització popular, “la participació cada cop més gran de les entitats en la Festa Major”, o bé “el procés participatiu que va decidir que l’antiga biblioteca es convertirà en una sala polivalent”.

Per tot plegat, i malgrat que la idea no ha convençut l’oposició, l’equip de govern –en coordinació amb La Padrina, que és l’empresa que fet el disseny de la campanya- creu que la creació d’aquest eslògan “crearà comunitat” i projectarà molt més el municipi en el mapa: “Volem que #CreemPuigreig sigui fins i tot a la sopa.”

X