Bronze per a Joan Boixader i Rosanna Camprubí al campionat d’Espanya de 10 Balls

Gran resultat de Joan Boixader i Rosanna Camprubí als campionats d’Espanya de 10 Balls. La parella berguedana va fer una actuació molt regular durant tot divendres a Guadalajara i no va baixar de la tercera posició en cap de les deu modalitats valorades pel jurat. De fet, en totes les disciplines van ser tercers, excepte en Quickstep, on van superar Maribel Gordon i Luis Pacha i van ser segons. En canvi, la parella guanyadora del campionat, Jordi Mayral i Eva Aguilera, es va mostrar intractable durant tota la jornada i no va baixar del primer lloc en cap moment.

El maig passat la parella berguedana es va proclamar campiona de Catalunya de balls de saló i, un mes després, va aconseguir la tercera posició al campionat estatal de balls llatins. A més, aquest any també han participat en competicions internacionals a Milà i Pieve de Cento (Bolonya).

El gran mèrit de la parella, que competeix de tu a tu amb els principals balladors d’arreu de la península, és que la Rosanna no hi sent i basa els seus moviments en la percepció visual i la connexió amb la seva parella, el Joan. L’Aquí Berguedà va dedicar-los una revista on expliquen com combaten aquest handicap.

WhatsApp Image 2018-12-09 at 23.18.00

WhatsApp Image 2018-12-09 at 14.00.49

WhatsApp Image 2018-12-09 at 14.00.50 (1)