Patum, PLAY

Grup Horitzó crea un pessebre fet amb figures de les comparses de la Patum

Grup Horitzó crea un pessebre fet amb figures de les comparses de la Patum

Grup Horitzó crea un pessebre fet amb figures de les comparses de la Patum

El gegant negre fa de Josep; la geganta vella, de Maria; els plens, de caganers; la guita, de mula; els nans i els turcs adoren el nen Jesús; i l’angelet vetlla per la seguretat del nen dins l’estable. Grup Horitzó ha creat el primer pessebre fet amb figures de la Patum. Des de fa dies, llueix a La Botiga de la Manela, a la plaça de Sant Pere, des d’on l’entitat ven les figures patumaires que els treballadors fan al taller.

Les imatges del pessebre fan badar qualsevol berguedà.

Pessebre patumaire de Grup Horitzó
Estic amb tu

Grup Horitzó Pessebre pessebre patumaire

Comentaris