El porta a porta a Berga, Avià, Vilada i l’Alt Berguedà, suspès fins dijous al matí

La recollida porta a porta a Berga, Vilada i a Avià, així com també als municipis de l’Alt Berguedà (Bagà, Guardiola, Sant Julià, la Pobla i Cercs) queda suspesa fins almenys dijous al matí. Ho ha anunciat Containers del Berguedà, l’empresa que fa la recollida, aquest divendres a última hora de la nit a través de les xarxes socials.

El Consell Comarcal del Berguedà ha anunciat a la tarda que a les zones Berguedà centre (Berga, Avià i Vilada) i Baix Berguedà (Gironella, Olvan, Casserres i Puig-reig) la recollida es realitzaria “amb normalitat sempre que les condicions meteorològiques ho permetin“. Finalment, però, la recollida només es realitzarà als quatre grans municipis del sud de la comarca.

A Berga, Avià, Vilada, Sant Julià, Bagà, Cercs, Guardiola i la Pobla de Lillet la recollida es reprendrà demà al matí, a les 10h, si les condicions meteorològiques milloren, tal com apunten les previsions.

WhatsApp Image 2019-01-23 at 22.29.06

X