Porta a porta matinal a Berga, Avià, Cercs, Vilada i Guardiola; a Bagà, Sant Julià i la Pobla, suspès

La porta d'una casa de Bagà, amb els bujols del porta a porta a l'espera de ser recollits. MARC CANTURRI / ARXIU

Solució d’emergència per reprendre la recollida de residus porta a porta a Berga. Els camions passaran per la ciutat aquest dijous al matí –des de les 10.30h– a recollir la fracció de rebuig que havien de recollir la nit passada. A les 12h també tenen previst fer la recollida d’envasos a Avià i Vilada, que estava prevista a partir de les 6 del matí.

A l’Alt Berguedà, el servei s’intentarà reprendre durant el matí a Guardiola de Berguedà, Cercs, Sant Jordi i la Rodonella. En canvi, a Bagà, la Pobla de Lillet, Sant Julià de Cerdanyola, Sant Corneli i Sant Josep es manté suspès fins que les condicions permetin reprendre’l.

El Consell Comarcal del Berguedà agraeix l’esforç i la comprensió de la ciutadania i recorda que, en cas d’urgència, els residus es poden dipositar a les àrees d’emergència habilitades a cada municipi.

24gen-11.15-01

X