Els PD’s Nanfu i Salasxic convoquen la seva “batalla final” la nit de Carnestoltes a Berga

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Els PD’s Nanfu i Salasxic convoquen la seva “batalla final” la nit de Carnestoltes a Berga

Un any després de declarar la república independent de Berga, els PD’s Nanfu i Salasxic segueixen buscant el reconeixement internacional d’aquesta proclamació. Per resoldre el conflicte, convoquen a la ciutadania la nit de dissabte de Carnestoltes, dia 2 de març, a la 1 de la matinada, al passeig de la Indústria. Serà la seva “batalla final” i, com sempre, l’han anunciat amb originalitat.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=-kzhiMPqpYM&feature=youtu.be”][/vc_column][/vc_row]

X