Veïns de l’Ametlla de Merola viatgen a Brussel·les per agrair a Lluís Puig les butaques del teatre

Viatge fugaç a Brussel·les de dos ametllans. L’expresident de l’Associació Cultural Esplai, Mateu Fité, i el membre de l’associació de veïns de l’Ametlla de Merola Ramon Sanz s’han desplaçat al centre del continent per trobar-se amb l’exconseller de Cultura, Lluís Puig, i agrair-li personalment la feina que ha fet perquè el teatre ametllà tingui un pati de butaques altre vegada.

Fité i Sanz han sopat amb l’exconseller i li han entregat una placa per agrair-li les butaques en nom de l’entitat. Deia: “Gràcies, Lluís, per fer possible que al Teatre de l’Ametlla de Merola hi puguem seure bé”.

L’exconseller Puig s’ha implicar en la dignificació del teatre de l’Ametlla des de l’any 2012, quan el van nomenar Director General de Cultura Popular de la Generalitat. Abans de ser nomenat conseller de Cultura, Puig es va reunir amb membres de l’Associació Cultural Esplai per transmetre’ls el compromís del departament amb les butaques que han reclamat durant tants anys.

Ara, ja amb una platea sense cadires de plàstic, Puig ha promès buscar la manera de tornar a l’entitat els 30.000 euros que ha hagut d’afegir per poder disposar de butaques que s’ajustin bé a les necessitats del teatre. Al final, l’obra ha costat uns 300.000 euros i s’ha pogut finançar pràcticament tota a través fons propis de l’Ajuntament de Puig-reig i d’ajuts de la Generalitat i la Diputació, però l’associació hi ha acabat afegint aquests 30.000 euros per adaptar-la a les condicions del teatre.

teatre-ametlla-presentacio

Presentació de la temporada de primavera al teatre de l’Ametlla, ja amb butaques. MARC CANTURRI