Els Castellers de Berga descarreguen dos castells de 7 al Portal de l’Àngel de Barcelona

Segona actuació de la temporada dels Castellers de Berga. Aquest diumenge la colla berguedana ha descarregat un 3 de 7, un 4 de 7 i un 4 de 6 amb agulla a la Diada de Can Jorba, al Portal de l’Àngel de Barcelona. També han participat en la jornada els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola del Vallès. És la segona actuació dels Castellers de Berga aquesta temporada, després del debut a la Fira del Motor de Gironella, fa 15 dies.

Els amfitrions, els Castellers de Barcelona, que celebren el seu 50è aniversari, han descarregat el 5 de 7, el carro gros (4 de 8) i el 7 de 7. Per la seva banda, els Castellers de Cerdanyola han descarregat el 3 i el 4 de 7 i el 3 de 6 amb agulla.

La propera actuació dels Castellers de Berga serà el dissabte 13 d’abril a Guissona, amb els Margeners de Guissona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Després de Setmana Santa, les actuacions tornaran el cap de setmana del 4 i 5 de maig on faran doblet: dissabte 4, a la Fira de Maig de Berga; i diumenge 5, a la Fira de Primavera de Navàs.

X