El PP descarta governar a Berga si no és la llista més votada

El Partit Popular a Berga no pactarà amb ningú per formar govern. Després de quatre anys fora de l’Ajuntament per decisió de la Junta Electoral, els populars són conscients que la seva lluita és per obtenir representació, i no pas per governar.

El seu cap de llista, Joan Antoni López Noguera, ha assegurat en roda de premsa que no pactarà amb cap altre partit per sumar majories i formar govern: “Som capaços de governar si guanyem les eleccions. Si no és així, preferim fiscalitzar les accions des de l’oposició”. El seu cap de campanya, Daniel Serrano, ha afegit en to de broma: “Les novies no són fàcils”.

El partit ha presentat el seu programa al costat del president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, que ha assegurat que el programa dels populars a Berga és “l’única opció constitucionalista real” per a les eleccions del proper diumenge. Fernández ha fet una crida a aglutinar el vot constitucionalista i ha destapat les vergonyes de la competència: “El candidat de Ciutadans ni tan sols és de Berga. El Joan Antoni coneix millor que ningú la ciutat”.

Per la seva banda, Joan Antoni López Noguera ha reiterat la seva idea de “fer fora de l’alcaldia a la CUP” i ha assegurat que un canvi d’alcalde és “el canvi d’imatge institucional que necessita la ciutat”. A banda, ha reivindicat que calen obres als carrers de la ciutat, una estació d’autobusos i convertir Queralt en “un pol cultural, turístic i religiós”. Pel que fa al ‘procés’, López Noguera ha que “això són unes eleccions municipals i aquí toca parlar de la ciutat”. Amb tot, ha reiterat que “la meva postura és àmpliament coneguda per tothom i no ha canviat en absolut”.

X