ERC frega la majoria absoluta a Vilada i Quim Espelt es postula com el nou alcalde

Esquerra Republicana guanya les eleccions a Vilada. Els republicans -amb el regidor Quim Espelt com a alcaldable- han recollit més del 44% dels vots emesos i s’han imposat per 20 vots de diferència al PSC, que fins ara era el seu soci de govern. L’actual alcaldessa, Montse Badia, va accedir al poder gràcies a un pacte amb ERC, malgrat ser la candidata menys votada fa quatre anys. Ara sembla que són els republicans els que tenen la paella agafada pel mànec.

ERC té tres dels set regidors de l’Ajuntament, el PSC tres més i Vilada per la República es queda amb un però pot tenir la clau de govern. El representant de VxR, el cap de llista Andreu Ros, pot ser determinant en els propers dies.

Fes clic per veure els resultats complets de les eleccions a Vilada

X