Guardiola de Berguedà, Política

Josep Lara conserva la vara de Guardiola de Berguedà per només 14 vots

Josep Lara conserva la vara de Guardiola de Berguedà per només 14 vots

Emocionant frec a frec entre Josep Lara i Ferran Sayes a Guardiola de Berguedà. L’actual president del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Guardiola ha conservat la vara, però només per 14 vots de diferència. Com fa quatre anys, competia contra una agrupació d’independents i s’ha imposat per una diferència molt baixa. Amb aquests resultats, Lara manté els quatre regidors que li han permès governar amb majoria aquest darrer mandat. A l’oposició, l’agrupació d’independents en tindrà tres.

Fes clic aquí per veure els resultats complets a Guardiola de Berguedà

26M Ajuntament de Guardiola de Berguedà Eleccions eleccions 26M Ferran Sayes Josep Lara

Comentaris