El comiat de Fina Vizuete, la sergenta en cap de la Policia Local de Berga: “Han estat 36 anys dedicats a una professió que estimo”

La sergenta en cap de la Policia Local de Berga, Fina Vizuete, es jubilarà el proper 30 de juny. La Patum del 2019 serà el darrer gran repte professional que afrontarà. Aquesta setmana el cos de policia ha fet pública la memòria anual del 2018, que descriu totes les actuacions que es van fer durant els dotze mesos de l’any passat. El pròleg, com sempre, és un escrit de Vizuete, que aquest cop aprofita per acomiadar-se i donar les gràcies a les persones amb qui ha treballat durant gairebé quatre dècades de servei públic.

Pertoca un any mes presentar-vos la memòria de la Policia Local de Berga corresponent a l’exercici de l’any 2018, on resten reflectits els diversos serveis en els quals hem intervingut les dones i homes del cos. En la seva realització hem posat tota la nostra dedicació i esforços i hem lluitat de valent per assolir uns resultats satisfactoris per a la bona convivència de la ciutadania berguedana.

Aquest any però, la meva presentació és diferent a les anteriors, perquè vull aprofitar aquestes línies per acomiadar-me de totes aquelles persones, institucions, col·lectius, Ampes, AVV, mitjans de comunicació i altres, amb qui he tingut el plaer de treballar per aconseguir que la nostra ciutat caminés cap un futur millor.

El proper 30 de juny de 2019, deixaré d’exercir el meu càrrec al capdavant de la Policia Local de Berga, en acollir-me a la jubilació que la llei atorga a policies locals quan es reuneixen determinats requisits, com és el meu cas. Han estat més 36 anys de la meva vida dedicada a una professió que he estimat i estimo, que valoro i que m’ha aportat moments molt bons i també alguns de dolents. Els darrers ja apartats dels meus records.

Marxo amb la satisfacció que atorga el deure complert i sabent que les dones i homes que actualment formen la plantilla del Cos continuaran treballant amb professionalitat i, estic convençuda que les noves incorporacions que durant aquest 2019 s’aniran produint, un/a cap, caporal/a i agents; arribaran amb la mateixa il·lusió i voluntat d’exercir una tasca que permeti a la nostra ciutadania viure en una ciutat segura i orgullosa de la seva policia local.

A totes i tots els que han format part de la meva vida tant professional com personal, als que varen deixar el cos policial abans que jo i als que continuaran treballant de valent, gràcies, moltes gràcies. Alhora també agrair la col·laboració rebuda dels altres cossos de seguretat i emergències amb qui he mantingut una relació de treball més propera, com són companys i companyes del Cos de MMEE, Guardia Civil, Protecció Civil, SEM, Creu Roja i sense oblidar els diferents departaments de l’Ajuntament de Berga, a tos ells gràcies; amb vosaltres tot ha resultat més fàcil. Una vegada jubilada, els carrers de la nostra ciutat seran un bon lloc de trobada per compartir.

Orgullosa de ser berguedana.

X