Orgue de Gats, protagonista del nou anunci de televisió d’Aquarius

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Orgue de Gats, protagonista del nou anunci de televisió d’Aquarius

El grup avianès Orgue de Gats és un dels protagonistes de la nova campanya del refresc Aquarius. L’espot és de l’agència McCann, s’emet a Espanya i Portugal i l’eslògan és “Quan ho dones tot, el cos et demana Aquarius”. És un homenatge als “animadors d’elit” que dinamitzen l’estiu: hi surten grups de música en un ambient de festa major, monitors d’aquagim i instructors de paddle surf.

Orgue de Gats, amb Jaume Fíguls al capdavant, apareix a l’escenari del Poble Espanyol de Barcelona cantant la cançó “A far l’amore comincia tu” de Raffaella Carrá.

La banda va néixer l’any 1981 i es troba en el millor moment: l’any passat, va fer rècord d’actuacions, amb 44. Aquest 2019, ja en té 40 de programades.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI2MDAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGdDRNR2hfTnZrTzQlMjIlMjB0aXRsZSUzRCUyMllvdVR1YmUlMjB2aWRlbyUyMHBsYXllciUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93JTNEJTIyYWNjZWxlcm9tZXRlciUzQiUyMGF1dG9wbGF5JTNCJTIwY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlJTNCJTIwZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhJTNCJTIwZ3lyb3Njb3BlJTNCJTIwcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlJTIyJTIwYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X