Munt d’Arts porta el musical ‘Mamma mia!’ al teatre municipal de Berga

El musical ‘Mamma mia!’, de nou, a Berga. Els alumnes dels tallers de Munt d’Arts portaran l’obra al Teatre Municipal el cap de setmana del 13 i el 14 de juliol. És la segona vegada que l’associació teatral aposta per aquest musical, ja ho van fer fa sis anys, en la segona temporada consecutiva que apostaven per oferir un musical a final de curs.

La directora de la vessant interpretativa, Montse Tristany, ha explicat a l’Aquí Berguedà que la primera vegada van fer un musical “molt d’estar per casa” i ara portaran a l’escenari una versió millorada en tots els sentits. Hi haurà millores tècniques i també de decoració.

En total, una vintena d’actors i actrius de 10 a 60 anys interpretaran els personatges del mític musical. Des del setembre que la preparen, cada divendres, en assajos de dues hores. Hi ha dos repertoris diferents: hi haurà actrius que dissabte faran un paper i diumenge, un altre. “D’aquesta manera ens assegurem que tothom qui es vegi en cor pugui fer un paper important”, ha dit Tristany. A més, el doble repertori també dona alternatives i flexibilitat de cara a possibles actuacions en altres pobles.

Les representacions al teatre municipal, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, seran dissabte 13 de juliol, a les 10 de la nit (22h), i diumenge 14 de juliol, a 2/4 de 7 de la tarda (18.30h). Les reserves es poden fer trucant al 692802175 o al 630750297. L’entrada val 10 euros.

WhatsApp Image 2019-07-04 at 23.56.03