First Stop

Berga, Cultura

Munt d’Arts porta el musical ‘Mamma mia!’ al teatre municipal de Berga

Munt d’Arts porta el musical ‘Mamma mia!’ al teatre municipal de Berga
Alguns dels actors de 'Mamma mia!', en un assaig al Centre Cívic de Berga. MUNT D'ARTS

El musical ‘Mamma mia!’, de nou, a Berga. Els alumnes dels tallers de Munt d’Arts portaran l’obra al Teatre Municipal el cap de setmana del 13 i el 14 de juliol. És la segona vegada que l’associació teatral aposta per aquest musical, ja ho van fer fa sis anys, en la segona temporada consecutiva que apostaven per oferir un musical a final de curs.

La directora de la vessant interpretativa, Montse Tristany, ha explicat a l’Aquí Berguedà que la primera vegada van fer un musical “molt d’estar per casa” i ara portaran a l’escenari una versió millorada en tots els sentits. Hi haurà millores tècniques i també de decoració.

En total, una vintena d’actors i actrius de 10 a 60 anys interpretaran els personatges del mític musical. Des del setembre que la preparen, cada divendres, en assajos de dues hores. Hi ha dos repertoris diferents: hi haurà actrius que dissabte faran un paper i diumenge, un altre. “D’aquesta manera ens assegurem que tothom qui es vegi en cor pugui fer un paper important”, ha dit Tristany. A més, el doble repertori també dona alternatives i flexibilitat de cara a possibles actuacions en altres pobles.

Les representacions al teatre municipal, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, seran dissabte 13 de juliol, a les 10 de la nit (22h), i diumenge 14 de juliol, a 2/4 de 7 de la tarda (18.30h). Les reserves es poden fer trucant al 692802175 o al 630750297. L’entrada val 10 euros.

WhatsApp Image 2019-07-04 at 23.56.03

Mamma mia! Montse Tristany Munt d'Arts Musical Teatre Municipal de Berga

Comentaris