Tradició, música i gastronomia per celebrar la festa major de Viladomiu Vell

Viladomiu Vell celebra aquest cap de setmana (12, 13 i 14 de juliol) la seva festa major en combinació amb Vermusic, el cicle itinerant de música en directe i gastronomia.

És el segon any consecutiu que s’aposta per aquest format. Segons el regidor de cultura de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, “aquesta iniciativa permet combinar tradició, música, gastronomia i emprenedoria”.

Una de les novetats d’enguany és la incorporació d’un market amb 9 joves emprenedors que mostraran els seus productes i elaboracions.

Emma Costa i Xavi Tristany, creadors del Vermusic, portaran música i foodtrucks a la plaça dels garatges de la colònia. L’inici del Vermusic serà divendres a les 22.30h ambun concert de Pink Diamonds, de tribut a Pink Floyd. Dissabte els concerts començaran a les 12.30 amb un vermut musical d’Àlex Perez. A la tarda hi haurà el concert de Beat Voices, al vespre acturan Willi and the Poorboys, de tribut a Credence, i el plat fort arribarà a la nit, amb Sultans of Swing, tribut de Dire Straits. Diumenge al matí hi haurà vermus musical amb Cesc, i el grup local índex tancarà les activitats amb un concert a les 20.30.

Miquel Serra, president de l’Associació de Veïns de Viladomiu Nou, i regidor de l’ajuntament, ha destacat els plats forts de la festa major: els jocs de cucanya, la zumba i el ball de nit amb l’Orquestra Xarop de Nit.

Podeu consultar el programa complet de la festa major a la nostra secció SORTIM

X