Borredà, Gironella, Olvan, Vilada, Societat

La Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Berguedà proveiran de ‘Punts Liles’ algunes festes majors de la comarca

La Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Berguedà proveiran de ‘Punts Liles’ algunes festes majors de la comarca

Durant l’agost s’establiran cinc ‘Punts Liles’ a les festes majors d’Olvan, Vilada, Gironella i Borredà, que seran oberts cada nit de festa: des de les 12 fins a les 6 de la matinada. Segons s’informa des del Consell Comarcal, aquests ‘Punts’ serviran “per informar, sensibilitzar i prevenir d’actituds masclistes”.

La Diputació de Barcelona s’encarrega de cedir les carpes que formen els estands, i el Consell Comarcal del Berguedà aporta el material de difusió i els professionals especialitzats en atenció psicològica, encarregats d’informar des del ‘Punt Lila’ i d’intervenir si és necessari.

Consell Comarcal del Berguedà Diputació de Barcelona Punt Lila

Comentaris