Els horaris del servei de bus urbà de Berga també patiran alteracions a causa de la vaga de conductors d’Alsina Graells

L’empresa Alsina Graells estableix els serveis mínims garantits pels propers tres dies, és a dir, 12 trajectes de bus urbà durant els dies de la vaga.

Per un cantó, la Línia 1 – Ciutat (Vermella), que és la que recorre el centre urbà de la ciutat, mantindrà 6 dels 20 trajectes habituals incloent-hi els dies laborables, de dilluns a divendres, i el dissabte. D’altra banda, es faran 3 dels 6 itineraris de la Línia 2 – Avià (Blava) i també s’oferiran 3 dels 8 itineraris de la Línia 3 – Casampons (Verda) que dona servei a la zona de la Serra de Casampons i Els Pedregals.

Horaris durant els dies laborables de la vaga (1 i 2 d’agost)

Línia 1 – Ciutat (Vermella): 8:00h / 11:30h / 14:30h / 16:00h / 17:30h /
Línia 2 – Avià (Blava): 10:00h / 18:00h
Línia 3 – Casampons (Verda): 9:00h / 19:00h

Horaris durant el dissabte de la vaga (3 d’agost)

Línia 1 – Ciutat (Vermella): 11:00h
Línia 2 – Avià (Blava): 12:30h
Línia 3 – Casampons (Verda): 9:30h

La protesta es durà a terme de l’1 al 3 d’agost i està impulsada per la plantilla de l’empresa amb l’objectiu de reclamar una sèrie de millores referides a la situació laboral actual dels empleats. De moment, hi ha convocats tres dies de vaga, però si l’empresa no s’avé a negociar, no es descarten noves mobilitzacions.

X