Quatre joves roben un Crist de la capella de la Pietat de Berga

Segons han informat els Mossos d’Esquadra a través de Twitter, el passat 24 de juny quatre joves van robar un Crist de fusta a la capella de la Pietat de Berga. L’hora dels fets coincideix amb el final de festa de la Patum.

El cos policial alerta, a través de la mateixa publicació a Twitter, que el robatori en qüestió és un delicte greu, i demanen col·laboració ciutadana perquè encara no han aconseguit identificar els joves.

Els veïns van denunciar l’absència del Crist a finals de juliol, després d’adonar-se que faltava i de comprovar les imatges enregistrades per la càmera de seguretat.

La figura robada data del segle XIX, d’entre 1840 i 1860. En aquest sentit, es tracta d’una peça de gran valor històric que podria estar valorada econòmicament en uns 4.000 euros.

X