Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Salut

Ginkgo obre inscripcions per una nova Cursa de la Dona, que tancarà l’any de l’aniversari

Ginkgo obre inscripcions per una nova Cursa de la Dona, que tancarà l’any de l’aniversari

Per un 20 d’octubre tenyit de rosa. Ginkgo organitza, un cop més, la Cursa de la Dona, amb l’objectiu de seguir recaptant fons per a la investigació del càncer de mama. La cursa serà el 20 d’octubre i preveu comptar amb centenars de participants, com l’any passat, tot i que aquest octubre les activitats solidàries seran un degoteig constant i això podria restar afluència. La setmana abans ja hi ha una caminada solidària a Cercs, per recaptar diners per al tractament de l’Arlet.

Pel que fa a la Cursa de la Dona, Ginkgo té 700 samarretes per distribuir entre els inscrits. L’any passat van comptar amb 600 participants i enguany volen anar “sobre segur”, segons ha explicat la presidenta de l’entitat, Aurora Fernández, en roda de premsa. L’any passat van recaptar 4.000 euros, únicament en la Cursa de la Dona.

Les inscripcions ja es poden fer al local de l’entitat, a Cal Fàbregas, cada dimarts a la tarda. També se’n podran fer el mateix dia de la cursa, a partir de primera hora del matí. La prova arrencarà a les 10h, a la Font del Ros, i constarà de 6 quilòmetres que resseguiran la serra de Noet. Es podrà fer corrent, però també caminant. Ginkgo, com cada any, demana un donatiu de 10 euros, excepte els menors de 12 anys, que no és necessari que paguin.

Dues xerrades complementàries

A banda de la cursa, hi ha dues xerrades programades per aquest octubre. La primera serà el dia 16. El doctor Oriol Casanovas aprofundirà sobre la investigació del càncer i els seus processos. La segona serà dimecres 23, amb Elena Cillàn, que parlarà dels efectes secundaris del càncer. A finals de mes també hi ha programada una nova sessió de tatuatges oncològics, que ja arriben a dones de tot el Berguedà, la Cerdanya i el Bages.

El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, ha estès la mà a l’entitat per tornar a il·luminar de color rosa la façana de l’Ajuntament de Berga, com ja van fer l’any passat. Sànchez també ha recalcat la tasca que fa Ginkgo tot l’any: “Arriben allà on les administracions moltes vegades no poden arribar, i això és un tresor”.

71495982_2457680000982595_6727404779795906560_n

Càncer cursa de la dona Ginkgo

Estic amb tu

Comentaris