‘Spel by Vanessa Espelt’ porta al Berguedà el ‘Salon emotion’, un nou concepte de perruqueria i estètica

El salon emotion aterra al Berguedà. El nou concepte de perruqueria, impulsat per l’Oréal Professionnel, serà una realitat a la comarca gràcies a l’obertura del nou local Spel by Vanessa Espelt, al carrer Mestre Pedret.

El salon emotion busca que cada espai del local sigui únic i diferent. Per fer-ho, reinterpreta el saló separant-lo per zones i incorporant-hi espais naturals com la zona de coloració botànea o la nova zona Color Bar, on les estilistes elaboraran els colors davant els clients. A més, hi haurà una zona de barberia dedicada a l’home amb l’objectiu de cobrir les seves necessitats.

spel-3

La impulsora d’aquest nou espai és Vanessa Espelt, que fins ara dirigia l’equip al local del carrer del General Manso Solà. Espelt ha explicat que l’origen d’aquest canvi de filosofia en el negoci va ser durant el màster ‘Excel·lència en business de salons de perruqueria’ que va fer a l’ESCP Europe. “Em va canviar la vida”, ha assegurat.

El projecte Spel by Vanessa Espelt ha estat possible gràcies al seu equip d’estilistes, amb constant formació i àmplia experiència professional, i sempre alineat amb la filosofia de la marca Spel amb l’objectiu de compartir el servei per la bellesa. El nou local comptarà amb 8 professionals al servei dels clients: 6, per a l’apartat de perruqueria; i 2, per a la secció d’estètica.

spel

Divendres, la inauguració

Aquest divendres, 11 d’octubre, Spel by Vanessa Espelt obrirà oficialment les portes al Mestre Pedret. Serà a partir de les 6 de la tarda, en una tarda distesa, amb música a càrrec d’un discjòquei, fotògrafs, cava i piscolabis. Al llarg de la tarda es farà un sorteig d’una planxa valorada en 199 euros.

spel-1

spel-4

 

FOTOS. Reber Events