Berga recupera la revetlla de Cap d’Any al pavelló poliesportiu, set anys després

Tornen les revetlles de Cap d’Any al pavelló de Berga. L’Ajuntament recupera aquest any la tradicional festa que fins el 2012 servia per donar la benvinguda a l’any. Des d’aleshores, la gala es va deixar de fer i això ha anat deixant La General i els bars del centre de Berga com l’única oferta d’oci nocturn per a la primera nit de l’any. Enguany, però, l’Ajuntament s’ha proposat recuperar la revetlla al pavelló, amb la col·laboració de diverses entitats esportives de la ciutat.

Les portes del pavelló vell s’obriran a 2/4 d’1 de la nit, mitja hora després de les campanades. El grup de versions Thug Life, de Berga obriran la llauna a la 1 de la nit, i DJ Weah, de Gironella, els agafarà el relleu a les 3 de la matinada. La disbauxa s’allargarà fins a 2/4 de 6. Les entrades es vendran a majors de 16 anys a preus assequibles: l’anticipada val 10 euros però també se’n podran adquirir a taquilla per 15€. Tant l’una com l’altra inclouen xurros amb xocolata.

Les anticipades es poden comprar a l’Oficina de Turisme, l’Oficina Jove del Berguedà, Cal Negre, Bar del Pepe, L’Oiko, el bar del pavelló i el bar del camp de futbol de Berga. Dins el pavelló hi haurà servei de bar, barra de còctels sense alcohol i guarda-roba. Tots aquests serveis estaran gestionats per l’Handbol Berga, el Club Esportiu Berga i el Bàsquet Berga, que col·laboren en l’organització de la revetlla.

El pavelló vell té un aforament de 980 persones i l’organització confia arribar a aquesta xifra i haver de posar el ‘Sold out’. Per això, fan una crida a comprar l’entrada quan abans millor, per evitar quedar sense. Agents de seguretat controlaran els accessos al recinte i les rodalies.

El pressupost d’aquesta revetlla de Cap d’Any és d’uns 13.200 euros que surten directament de les arques municipals. La regidora de Festes de Berga, Roser Valverde, ha explicat en roda de premsa que el govern ha volgut fer “una revetlla el màxim de participativa i, per això, s’hi ha implicat entitats”. En la mateixa línia, el regidor de Joventut, Isaac Santiago, ha agraït les facilitats i la predisposició de l’Handbol Berga, el Club Esportiu Berga i el Bàsquet Berga, que ja impulsen altres iniciatives com ara la Quina Berguedana.

X