El Foraster estrena temporada a Gisclareny i fa un màxim històric d’audiència

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

El Foraster estrena temporada a Gisclareny i fa un màxim històric d’audiència

La millor benvinguda possible. El Foraster ha estrenat temporada aquesta setmana, visitant el poble més petit de Catalunya: Gisclareny. L’audiència feia temps que esperava la nova temporada del programa. Les dades ho demostren: 788.000 espectadors van veure el capítol i van fer enfilar el share fins al 27,7%.

Te’l vas perdre? Recupera’l, AQUÍ.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNTk1MTEyOCUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1MzBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X