PLAY

Així està Menfis Berga: uns ‘youtubers’ s’hi colen i destapen l’estat de l’antiga discoteca

Així està Menfis Berga: uns ‘youtubers’ s’hi colen i destapen l’estat de l’antiga discoteca

Així està Menfis Berga: uns ‘youtubers’ s’hi colen i destapen l’estat de l’antiga discoteca

L’antiga discoteca Menfis ha quedat absolutament abandonada. Des del 2013 ha passat de ser un dels centres neuràlgics de la nit berguedana a un veritable pol de brutícia. Amb l’inici del port a porta, l’exterior de la discoteca es va convertir en un abocador de residus. I l’interior de l’edifici fins i tot ha estat ocupat.

A finals del 2018, els impulsors del canal de YouTube ‘achicharreisons Urbex’ es van colar a l’antiga discoteca i van publicar un vídeo que deixa constància de l’estat deplorable de les instal·lacions. Encara avui, un any després, segueix sent viral i ja compta amb més de 13.000 visualitzacions.

discoteca Menfis Berga Youtube

Estic amb tu

Comentaris