El viatge dels teus somnis deixa’l en mans dels experts

Els espanyols són viatgers potencials i així ho confirmen les estadístiques. Diversos informes mostren que més de la meitat dels espanyols estalvien per viatjar, fins i tot durant tot un any. Amb èpoques de crisi o no, el plaer del viatge és una prioritat i això és el que la majoria apunta.

Del total de viatgers, el 64% escull el trajecte segons els preus, sent aquest el criteri que realment defineix cada viatge, sobre les atraccions turístiques, el clima o la gastronomia.

S’estima que a finals de 2019, els espanyols hauran destinat 1.078.600.000 euros per viatjar, un increment del 15% respecte al 2018, i un 30% comparat amb la mateixa despesa de 2017.

Tot i que la preferència per les destinacions nacionals és més alta, la selecció de destinacions internacionals augmenta respecte anys anteriors, de fet, per a l’any 2017, segons l’enquesta de turisme resident de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), 17.280.000 viatges van marxar a l’estranger.

Dels viatges a l’estranger el 58,8% són per les vacances, eln 23,1% per visitar familiars i el 7% per negocis.

En mans d’experts és el millor

Els informes que diversos organismes turístics fan, també apunten a un indicador important, un gran percentatge de persones que decideixen viatjar a l’estranger ho fan a través d’ agències que ofereixen als usuaris l’oportunitat de gaudir dels seus viatges al màxim sense cap incidència ni dificultat.

Hi ha empreses de gran trajectòria a Espanya, una d’elles es troba a Barcelona, és Kareba viatges a Sabadell, Es tracta d’una agència que té com a característica fonamental el tracte proper al client, mitjançant assessorament especialitzat, també ofereix seguiment durant tot el trajecte, de tal manera que s’intenta garantir el gaudi total.

L’agència està formada per personal altament qualificat amb gran experiència i treballa amb la millor selecció de proveïdors/majoristes perquè tots els projectes/viatges, siguin inoblidables amb màgiques aventures, sense cap incidència.

Opcions de viatges

Entre les opcions que solen oferir aquestes agències hi trobem:

  1. Viatges a mida: Com que no sempre els viatges programats s’adapten als gustos i necessitats del client, per això sorgeixen aquest tipus de viatges, amb variants com la data, la durada, la ruta, la temàtica o tot el què va relacionat amb el pressupost. Per organitzar viatges a mida, els clients proporcionen a l’Agència les seves necessitats, de manera que s’organitzi el viatge a la seva mida. També es poden fer variacions en les rutes establertes, tal i com exigeixen els sol·licitants.
  2. Viatge per destinació: són els que ja tenen la ruta i l’itinerari fixats per les agències. Tenen molta demanda ja que són paquets atractius i amb garanties d’una experiència inoblidable. S’han dissenyat agafant el millor de cada destinació per visitar.
  3. Viatges temàtics: són aquells que cobreixen temes específics basats en les preferències d’un determinat grup, per exemple n’hi ha per nens i adolescents, per edats concretes, com quinze anys, per viatges d’aventura, entre d’altres.

Les millors rutes de les destinacions més buscades

Per a aquells que estiguin indecisos sobre la destinació a escollir o si es tracta d’un viatge a mida, temàtic o establert, aquesta agència de viatges a llarg termini disposa en els seus llocs web d’un PAD de viatges en el qual ofereixen informació sobre diferents alternatives, experiències, valoracions, consells i recomanacions que poden servir de guia.

I és que escollir un destí internacional no és una decisió senzilla, ja que hi ha molta varietat de països amb un munt d’atraccions increïbles.

Les agències sovint ofereixen paquets de viatges amb categories i temàtiques. Per una banda a l’àrea de països que conformen Europa amb les seves temàtiques, com ara passar la vigília de cap d’any a la Lapònia finlandesa per veure les aurores boreals, senderisme pels escenaris majestuosos de Madeira a Portugal o gaudir del contrast cultural a Romania.

Les destinacions asiàtiques, a causa de l’impacte cultural, sempre estaran entre les més favorites. Per exemple la ruta que inclou Phnom Penh i els temples d’Angkor o la ruta del gran Mekong a Cambodja, també els paquets de Geòrgia i el Caucas d’Armènia, Azerbaidjan, el viatge cultural al bosc de Chitwan o l’aventura de trekking a Annapurnas al Nepal, Vietnam, l’infal·lible Japó, Iran, Jordània, Líban

El continent africà també és un dels més escollits per la bellesa dels seus paisatges i la seva barreja de cultures. Entre els paquets més selectes hi trobem la caravana a través del desert marroquí, els laberints de sorra d’Algèria, el sud del Marroc en 4×4, la ruta històrica a Etiòpia, regions de Núbia i Nil al Sudan, senderisme a les Illes del sobrevent de cap verd, Tanzània i Zanzíbar, Botswana, Uganda, Zàmbia i el cor d’Àfrica, o la República Centreafricana.

Pel què fa a les Amèriques, diversos països d’Amèrica del Sud també es troben entre els favorits. Molts trien conèixer la cultura inca al Perú, la cultura pintoresca de Bolívia, Iguazú i l’Amazones al Brasil, el multicultural Colòmbia, així com les belleses que hi ha per gaudir a Xile i Argentina.

Els paisatges espectaculars d’Amèrica central i del Nord no poden faltar. En aquesta regió del món podem esmentar el Guatemala antropològic i cultural, així com l’anomenat Triangle maia que inclou les restes arqueològiques d’aquesta cultura a Hondures, el Salvador i Guatemala. No es pot quedar fora, Cuba.

Per als més aventurers, hi ha els paquets que els porten a experimentar l’experiència increïble de conèixer l’Antàrtida, així com i la marina d’Oceania.

 

X