Nadales contra la incineradora a Cercs: del ‘Vull esmorzar!’ al ‘A reciclar!’

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Nadales contra la incineradora a Cercs: del ‘Vull esmorzar!’ al ‘A reciclar!’

La plataforma anti-incineradora de Cercs ha organitzat aquest cap de setmana una cantada de Nadales als peus de l’Ajuntament de Cercs. Va ser diumenge, dia 29, i s’hi van cantar nadales en to reivindicatiu, canviant la lletra original per versos contra la incineradora.

El tradicional ‘A Betlem me’n vull anar‘ va convertir-se en ‘Més de mil tones s’hi vol cremar‘, i el ‘vull esmorzar!’ va esdevenir un missatge encoratjador: ‘A reciclar!’.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://youtu.be/d6oKXo5h-3w”][/vc_column][/vc_row]

X