14 robatoris amb força a l’interior de vehicles en una sola nit a Berga

Fins a 14 robatoris amb força en una mateixa nit a Berga. Va ser la de dimarts a dimecres de la setmana passada i els Mossos ja investiguen els fets. A hores d’ara han rebut 14 denúncies de propietaris de vehicles que se’ls van trobar malmesos.

Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra a l’Aquí Berguedà, els lladres van trencar el vidre d’una finestra de cada cotxe i van endur-se el que estava a la vista. Segons explica el cos de policia, va ser una maniobra ràpida i no es van entretenir a buscar a cada vehicle. Els carrers on s’han registrat denúncies són el Pla de l’Alemany, el Prat de la Riba, el carrer Rafael Casanova o la carretera de Solsona, entre d’altres.

Els Mossos investiguen els fets i encara no poden determinar si es tracta d’un sol vehicle o diversos organitzats en una mateixa acció.

robatori-cotxes-berga

X