Primavera de rock a La General: 8 concerts de bandes de tribut en tres mesos

La General encara una primavera farcida de rock. La sala de festes de Berga acollirà fins a vuit concerts de bandes de tribut a grans grups de la història del rock en menys de tres mesos. Les actuacions seran de 12 de la nit a 2 de la matinada i l’entrada a cada concert val 8 euros, amb canya o refresc inclosos.

El festival de bandes de tribut arrencarà el 7 de març amb ‘Let’s Quo’, que homenatjarà Status Quo. El següent concert serà el 28 de març, a càrrec de ‘The Adams Family’, un tribut als grans temes de Bryan Adams.

L’abril arrencarà amb força, dissabte 4, amb el tribut a AC/DC de ‘The Wires’. Llavors hi haurà dues setmanes d’aturada, ja que el proper concert no serà fins el dia 25. Aleshores els ‘Sweet Emotion’ pujaran a l’escenari per portar-hi temes de l’històric grup Aerosmith.

El maig serà el clímax del festival. El mes té cinc caps de setmana i en quatre d’ells hi haurà concerts de rock. El dia 2 actuaran els ‘Pink Diamond’, en honor als Pink Floyd. El 9 hi haurà descans, però el 16 el festival es reprendrà amb el tribut a Black Crowes a càrrec de ‘The Southern Harmony Band’. Dissabte següent, dia 23, serà el torn dels ‘Besos de perro’, de tribut a Marea. I finalment, dissabte 30, el festival clourà amb un concert de tribut a ‘Creedence’, a càrrec de ‘Willy & The Poor Boys’.

Les entrades es poden aconseguir a la botiga ‘Rock&Classics’ o bé a la taquilla de La General, el mateix dia del concert.