Horrorland, millor esdeveniment de terror del 2019 als Horror Awards

Bany de premis per a Horrorland a la segona edició dels Horror Awards. El certamen, organitzat per la plataforma OcioTerror, ha premiat el parc de Cercs com el millor esdeveniment de terror del 2019. A banda, Horrorland s’ha endut el premi a la millor atracció per Survival Maze i el segon i tercer premi, per La Tèrmica 2.0 i Psycho Xtreme.

L’únic premi que se li ha resistit al parc de Cercs és el de millor escape room de terror. El guanyador de l’edició ha estat la Inmobiliaria de Insidious Escape Room. La segona posició ha estat per a Paranoia, de Codexcape Escape Room. I la tercera posició també ha caigut al Berguedà: ha estat per Camping, la nova proposta de l’empresa berguedana Insomnia Corporation.

Horrorland ha celebrat el premi en un post a les xarxes socials on també recorden que segueixen treballant “per sorprendre una altra vegada per Halloween 2020”.