Mobilitat Berguedà

Salut

Es manté el nombre de positius al Berguedà: 9 pacients i un professional ingressats a l’hospital; i 11 sanitaris a casa

Es manté el nombre de positius al Berguedà: 9 pacients i un professional ingressats a l’hospital; i 11 sanitaris a casa

Hi ha 10 persones ingressades a l’hospital de Berga per coronavirus: 9 pacients i un professional. A banda, hi ha onze professionals més a casa, “en règim d’aïllament i seguiment domiciliari”, que també han donat positiu. És la darrera actualització que ha fet pública l’hospital de Berga i reflecteix unes dades idèntiques a les de fa 24 hores.

Això sí, el centre ha confirmat el que ja ha avançat el Servei Català de la Salut en les últimes hores: a la primera mort anunciada aquest dissabte, se n’hi suma una segona. L’hospital ha confirmat que es tracta d’una persona que va morir el dia 20. En les últimes hores s’ha conegut el resultat de la prova del Covid-19 que li van fer en vida, i ha donat positiu.

coronavirus COVID-19 Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris