PLAY

La berguedana Betlem Tor busca el seu “rocker” al programa de cites First Dates, de Cuatro

La berguedana Betlem Tor busca el seu “rocker” al programa de cites First Dates, de Cuatro

La berguedana Betlem Tor busca el seu “rocker” al programa de cites First Dates, de Cuatro

Protagonisme berguedà en l’episodi d’aquest dimecres del programa de televisió ‘First Dates’, de Cuatro. Betlem Tor, una berguedana que actualment resideix a Blanes, va tenir-hi una cita amb l’objectiu de trobar el seu “rocker”, un home que -més que a la convivència- es comprometés a fer moltes activitats amb ella.

El programa la va aparellar amb el José Manuel, un autèntic rodamón que actualment treballa en l’àmbit dels recursos humans a Lleida. La cita va ser d’allò més entretinguda… Te la vas perdre? Recupera-la fent clic a la imatge.

betlem-tor-firstdates

Betlem Tor Cuatro First Dates Televisió

Estic amb tu

Comentaris