Salut

Tres noves defuncions per coronavirus a l’hospital de Berga

Tres noves defuncions per coronavirus a l’hospital de Berga

L’hospital de Berga ha informat de tres noves defuncions en les darreres 24 hores per coronavirus al centre. Amb aquestes, ja són 10 les víctimes mortals de la pandèmia, segons les dades proporcionades des del 19 de març pel centre hospitalari.

L’hospital Sant Bernabé té en aquests moments 60 pacients ingressats després de donar positiu a la prova del Covid-19. A banda, s’han detectat 3 professionals més que han donat positiu i són a casa, “en règim d’aïllament i seguiment domiciliari”. Amb aquests tres positius per part de sanitaris, la xifra total de personal afectat per la pandèmia s’eleva fins als 45.

Això sí, en les darreres hores també s’ha donat una alta a domicili a un treballador que es pot reincorporar. És la quarta alta que es dona a un professional.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris