First Stop

Salut

Carta de Ginkgo al personal de l’hospital de Berga: “Us esperem al final del túnel i l’abraçada serà multitudinària”

Carta de Ginkgo al personal de l’hospital de Berga: “Us esperem al final del túnel i l’abraçada serà multitudinària”
Foto de família del 10è aniversari de Ginkgo. HECTOR ARANDA

Ginkgo, l’associació de persones afectades pel càncer al Berguedà, ha fet una carta oberta dirigida als treballadors de l’hospital de Berga. La carta recorda que, com a pacients oncològics, l’hospital forma part de la vida de tots els membres de l’associació. Per això, recorden “el suport incondicional” que els membres de Ginkgo han rebut per part del personal de l’hospital i acompanyen el record amb un seguit de missatges encoratjadors.

No podem ni imaginar pel que esteu passant: la por, la impotència, la falta de material per cuidar-nos, però sobretot per cuidar-vos”, explica la carta. I recalca amb admiració que “la sanitat no és una professió, és una vocació que no es pot fer sense portar-la a l’ADN”. Ara -diu la carta- “tots i totes som una mica Ginkgo, el gran supervivent, el símbol de la persistència”.

La carta sencera diu així:

CARTA OBERTA AL PERSONAL DEL HSB

Com a pacients oncològics, l’hospital forma part de la nostra vida. En moments difícils vau ser vosaltres, TOTS els que ens vau donar suport incondicional a nosaltres i les nostres famílies i ara sou vosaltres i la vostra família els que seguiu en primera línia. No podem ni imaginar pel que esteu passant, la por, la impotència, la falta de material per cuidar-nos, però sobretot per cuidar-vos i us conformeu amb què ens quedem a casa (protegits i confortables) i aquest aplaudiment a les 20h.

Teniu tota la nostra admiració i una vegada més ens adonem que treballar en la sanitat no és una professió, ÉS UNA VOCACIÓ, no es pot fer el que feu sense portar-ho en l’ADN. Us esperem al final del túnel i l’abraçada serà multitudinària. Ara tots i totes som una mica GINKGO, el gran supervivent, el símbol de la persistència.

GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ.

carta oberta coronavirus COVID-19 Ginkgo Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris