La CovidRun-Berguedà ja supera el miler d’inscrits i ha recaptat més de 12.000 euros per a l’hospital

Més de 1.000 mostres de solidaritat cap a l’hospital Sant Bernabé i més de 12.000 euros recaptats. La iniciativa esportivosolidària CovidRun-Berguedà està suposant una mobilització comarcal per recaptar diners per a l’hospital. En aquests moments, quatre dies després de la presentació oficial de la proposta, la CovidRun-Berguedà ja supera els 12.000 euros recaptats, segons dades de l’organització.

La proposta convida la població a viure un diumenge d’esport a casa i, a la vegada, donar diners a l’hospital per fer front a la pandèmia del coronavirus. Al llarg d’aquest diumenge, dia 12 d’abril, diversos clubs i entitats del Berguedà oferiran fins a 15 activitats dirigides en directe a través de diversos canals d’Instagram. A banda, l’organització també convida els participants a fer activitats per lliure, i dona 12 idees.

Les inscripcions per poder fer els donatius encara estan obertes i, de fet, ho estaran fins al final de la jornada de diumenge. Per inscriure’s, cal entrar al web de la iniciativa i completar el formulari.

Activitats dirigides de la CovidRun-Berguedà

Captura de pantalla 2020-04-10 a les 15.04.06

Idees d’activitats lliures de la CovidRun-Berguedà

Captura de pantalla 2020-04-10 a les 14.21.11

El cantant Miki Núñez se suma a la iniciativa

A banda de les activitats esportives, la CovidRun comptarà amb altres propostes lúdiques i d’entreteniment. Una d’elles és un programa especial de la Televisió del Berguedà, a les 19h, que comptarà amb diversos concerts en directe, entre els quals un de Miki Núñez, que també s’ha sumat a la iniciativa.

A més, cinc clubs de futbol de la comarca (CE Berga, At. Gironella, UE Avià, CE Puig-reig i CCR Alt Berguedà) participen en un torneig solidari de FIFA20 que també servirà per recaptar diners per a l’hospital de Berga.